Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag rimmar, det blir mindre patetiskt så.




När jag känner mig ynklig och dum

 

förlåt - men jag är lite ledsen
jag känner mig ynklig och svag
förlåt - jag hänger inte med men
jag går hem och vilar ett slag

jag försöker väl kanske sova
och glömma att jag är jag
men ingenting kan jag lova
om det blir bättre nån annan dag

förlåt- det är orken som sviktar
i cellens innersta rum
ett förlåt som till intet förpliktar
endast för att jag känner mig dum!




Bunden vers (Rim) av Måna N. Berger
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-09 23:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns inget att be om förlåtelse för.
Känner mig ofta just så där.
2010-06-10

    Tea Alex
Känns igen detta! Bra beskrivet!
2010-06-10

  Ingela Svenson VIP
Skriven av en kvinna som känner sig dum och trots det väldigt bra komponerat, Så jag tycker sannerligen att detta var en obefogad känsla! Rim är normalt inget jag gillar, men du lyckades verkligen göra det snyggt!
2010-06-09

  aol
känner igen bra skriftat måna,
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger