Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fabriks blues

Tom waits & brustna hjärtans band
som läkande medicin för en barfly
en som irrat sig fast bland neon ljuset
som inte tål dags skenet
annat igenom ett par Wayfarer

vi de förlorade med vår sorg
och blödande själar
som sveper Jack Daniels
som läkedryck

sitter fast i vårt mörker
med Bruno k öijer och
Charles bukowski
med det fladdrande
stearin ljuset

fulla av rött billigt vin
med svältande magar





Fri vers av Neal
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-10 00:39



Bookmark and Share


  Anna*
Sorgligt ... men äkta blues
2010-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Waits & Petty, således. Eller var det Thunders´ Heartbreakers?

En svältande ande kan få en människa att göra märkliga saker.
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal