Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring inte



De stod
”ring inte” på mitt sms
Hm ring inte

Så jag undrade kanske ändå
Vill hon inte….
Så skönt

Ring inte
Hon vill inte gifta sej
Va skönt ingen ring inte

Jag var gift en gång
Det var inte bra för mej
Förgiftad

Jag vill ha kärlek däremot
Kärlek utan giftermål
Jag gitter inte….

Det räcker nu
RING inte
känns så skönt i själen

"det är bättre med kärlek utan ring"
"än ring utan kärlek"
Har varit utsatt för båda....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-23 19:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2011-05-23

  walborg
Kul resonemang.
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO