Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna tidsmaskin i blodet Du tar din värld du håller den du lever den, förlorar den Utan att du märker det tycks den bara långsamt blekna bort och försvinna Vi gör sällskap ut från
Club Zebra




Aforism: Lundellana II

~¤~

Det tog hela juni fram till nu att smälta Ulf Lundells

fem timmars Club Zebra DVD

som tur är så är ju inte juni slut än

LPWJ 10/06/10

mer att läsa:

texter om och med Lundell




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-10 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP