Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig tänkt på anorexi förut - Älskar att vara glömsk

.

Det finns så mycket
dumt,
så många dumma
vetenskaper
som kroppen
blir programmerad till
redan innan födseln


Men jag har lärt
min kropp
- min hjärna
nya tricks

och jag har fått
min kropp
att glömma
hur man äter
och framförallt
fått den att glömma
vad hunger är
och vet du vad?



jag älskar att vara glömsk




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-10 15:50



Bookmark and Share


  Citrusblomma
det är underbart <3
jag älskar att man blir så förstörd i skallen så att man inte minns sina misstag
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna