Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tröttnat på krogen


Köttmarknad


Jag vet inte om jag vill sälja mig på en köttmarknad
dom desperatas tillhåll för att få en bekräftelse
att dom duger, håller måttet fortfarande

Där skriker dom efter kärlek sex och mycket mera därtill
Några är riktigt fula, har till ock med fru men vill ha mera
Några är bara ensamma precis som jag

Nej jag tror det får vara
Det finns ju andra sätt att hitta en partner
än att gå på krogen och ragga

Kanske står han runt hörnet
eller i kön på Ica
det är ju sånt som gör det hela mera spännande

Att mötet med en annan människa
kan leda till något vackert
något som håller i längden




Fri vers av yta
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-10 21:12



Bookmark and Share


  Elwania
Kloka ord
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta