Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämpligt detta magiska datum 10-6-10 Bilden: Zeus på sin tron en av de första av Övergudar, Odin, Jupiter är också vanliga västerländska namn




Aforism: Religionsfrihet

***

Mina texter ska alla kunna läsa och tillsammans vara glad
än vilken religion de har och även om de den saknar

LPWJ 10/06/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-10 21:54



Bookmark and Share


  Connie
Finare än hasselbladens ådror, savens spröda delta är orden på ditt papper!
2010-09-04

  thyra
En fin tanke här!
2010-06-10

    ej medlem längre
Det är nog bland det bästa och sannaste jag läst på länge!

Bokmärker!



Hälsn. Ann
2010-06-10

  aol
just att du sa så gillade jag,
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP