Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hade en gång en spegelvänd klocka, den såg ut som den gick bakåt




Aforism: Internetfumlig

***

Varför kan inte klockan få vara 32:40 eftersom jag skrev det, så slipper jag ändra

LPWJ 10/06/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 799 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-10 22:18



Bookmark and Share


    Naji Yaaqoub VIP
oh vad härligt stund!
otänkbar fantasi!

mycket fin
2010-06-11

  Anders Perols
Mycket bra!
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP