Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen om dikter

Även om jag skriver några rader här

på internet

betyder det inte att det är så dikterna ser ut


För en dikt ändrar sig
efter vädret
efter humöret
efter känslorna

och kan byta språk, ton
och ämne

även om grundtanken är den samma


så om jag någon gång läser en av mina dikter för dig

så är det inte säkert att dom låter
som dom ser ut här




det är beviset på att dikterna lever






<3




Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-10 22:55



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Naturligtvis och så kan det vara!
Det är kanske så med det mesta…

Tänkvärt det du säger.

Hälsning
Kjell
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon