Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske vänder livet


Du finns i mina tankar och i min längtans tid


Regnet öser ner kära du
och här sitter jag nu

undrar om vi kan bli två
om det verkligen kan bli så

att livet vänder nu
och att min lycka det blir du

Så många år av ensamhet så svår
jag hade mina själ, jag hade mina sår

Nu väder livet och jag kan känna igen
vi får se vad som händer sen.

Men du finns i mina tankar och i min längtans tid
Jag lever livet nu och har drömmar som tar vid.




Fri vers av yta
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-11 07:59



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Finstämd dikt med hopp!
du har dock tappat ett "n" på "Nu vänder livet"
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta