Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville skriva den här dikten.


Har du sett solen

Har du sett när solen just gått ner, hur den lämnar en strimma guld i kanten av molnen .Eller hur den färgar himlen röd.Så vill jag lämna dig.Som ett fint minne som en kärlek djupt i ditt hjärta. Jag har älskat dig mera än du förstått och i mina handlingar i dag syns du i morgon. Du gjorde mig till en bättre vän. Men när solen lämnat dagen och mörkret vilar några korta sommar timmar då finns du ännu i mina drömmar.




Fri vers av yta
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-06-11 14:32



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väl skrivet och vackert. =)
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta