Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fingerblad

 

 

jordeförverkligande skönhet

 

 

stiger fram

ur gryningsskimran

 

fåglar bär hennes långa skirslöjor

 

i näbbars varsamma fingerblad




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-11 19:34



Bookmark and Share


  Anna*
Kontraster som gör hela texten skir och vacker i all flyktighet
2010-06-12

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Underskönt diktat
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser