Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindar in mig i minnet utav kärlek



Till minnet av ditt hjärtas slag 
ska jag somna med dun 
mot mitt öra 
och linda mitt täcke hårt 
om min kropp 
För att lindra den längtan
som brinner

Jag sluter mina ögon
ser framför mig i mörkret
hur jag somnar på ditt bröst














Fri vers av Baystream
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-11 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream