Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S - K




Gapet

jag fungerar inte

när du sitter med smärtande hjärta
i ett litet ökenland
och jag och mina tårar är
hundra stora länder därifrån


jag klarar inte av

att du känner mig
så fruktansvärt bra
men aldrig är nära nog
att känna på min utsida


vill bara vara materiell
fysisk!
mer än en tanke


-
allt handlar om distansen på jorden
och våra hjärtan som trots det älskar med varandra
varenda dag




Fri vers av C.Wieske
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-12 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.Wieske
C.Wieske