Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga rebellen

I mina unga år dissekerade jag hjärterötter på löpande band. Jag plankade vartenda tåg och blev förälskad i varenda stad och varenda mörkhårig människa jag kunde hitta. Jag sov på parkbänkar och levde av svetten från dansgolven. Jag bytte namn och ålder. Ingen kunde hitta mig.

I mina något äldre år insjuknade jag i den ständiga jakten efter adrenalin. I mörka gränder på okänd ort. Där dränktes jag av lusten att leva ett liv i frihet. Min nakna rygg mot alla kalla husfasader. Andras nävar i mitt hår och andras tungor i min mun. Deras lust var av en annan karaktär. Det var bland det första jag lärde mig.

Alla dessa kalla kårar. Alla skräckfilmsscenarion jag försatte mig själv i. Alla förspelscigaretter på alla sunkiga balkonger. Alla skrik efter mer. Alla skrik efter hjälp. Alla händer innanför huden. Mina sönderrispade armar som klängde sig fast vid alla suktande främlingar. Medan jag enbart suktade efter min egen existens. Visste att det var farligt men jag kunde ju inte motstå.

Och så nu. I en helt annan tid och en helt annan famn. Får jag långsamt ta del av dina hemligheter. Bevara dem i mina innersta gömmor. Vet att det är farligt. Men jag kan ju inte motstå.




Fri vers av C.Wieske
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-04 22:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det mal på näst-intill hypnotiskt
Skrivelsens slut mycket starkt
Ovetandes men mot
bra dagar ändå?
;)

2022-02-07

    ej medlem längre
"Min nakna rygg mot alla kalla husfasader."

ah, är det så kvinnor skriver porr? ok. min porr suger. jag tar bort det där INCUBUS SUCCUBUS skräpet. allt vart inte hittepå. men porren sög i den. jag har legat med 2. kvinnor, någonsin. det var inget speciellt. och varit full 2 gånger, någonsin. kysste en kvinna då, och sa att hon var snygg. typ. inget hände. som 300 andra gånger. vad jag aldrig fattade, är att kvinnor älskar skitstövlar. problemet e, jag har försökt rensa bort den delen av min personlighet. och då blir jag bara blyg. och de vill ta det lugnt. och innan det hänt något. tar det slut. de glömmer mig inte. kanske. men jag känner mest ensamhet, istället för..? tacksamhet? för att nån tyckte om mig och tog ett medelmåttig substitut istället? K. tack. "should i wait for you / my substitute for love / my substitute for love". har ingen aning om vad madonna snackar om. en av de första skivorna jag köpte. jo. du kanske inte vill höra mer. hej.
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

C.Wieske
C.Wieske