Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag rymmer hela tiden för jag rymmer hela världen

Släng allt vackert på mig. Spotta ut det i mitt ansikte. Bombardera mitt innanmäte.

Jag behöver inte dig, jag behöver äventyr.

Ta på mig så känner du det. Hur huden vibrerar. Min kropp som skriker efter spänning och passion. Mitt hjärta som sjunger efter frihet.

Jag rymmer hela tiden för jag rymmer hela världen. Det är så jag ser det.

Innan allt och efteråt.


Lugnet finns. Men jag lider här.
Och jag kan aldrig riktigt sätta fingret på varför.




Fri vers av C.Wieske
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-26 23:57



Bookmark and Share


  Robin V
Grymt bra!
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

C.Wieske
C.Wieske