Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalypsen

i dina ögon såg jag
apokalypsen

alla världar du raserat
alla hjärtan du krossat


du försökte kuva mig också
du försökte verkligen

du grät

dina händer var överallt
i mitt hår
på mina bröst
runt min hals

speciellt runt min hals


du slutade aldrig gråta


i dina ögon såg jag
hur liten och trasig en människa kan vara
bortom all räddning

jag skämdes för att jag en gång känt någonting för dig



jag slet bort dina händer
skrek fuck you två gånger
sedan sprang jag




Fri vers av C.Wieske
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-24 16:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text av en stark kvinna!
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

C.Wieske
C.Wieske