Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björn

Det var år sedan jag höll dig nu
Värmde dig med blod och ord
Lovade dig som jag aldrig lovat tidigare

Att jag skulle hitta dig igen, sen


Det regnade tårar den dagen
Gigantiska droppar sköljde över dina små fingrar
Medan jag vaggade dig till sömns
Och kysste dina slutna ögon

Det regnade tårar den dagen
Och alla dagar efter det


Sedan blev jag en annan
För alltid en annan

Utan lika nära till skratt
Men närmre

Till snöns glitter en tisdagsmorgon
Till blommande vallmo på vägen hem
Till fåglarnas kvitter på skogspromenaden

Allt det där obetydligt vardagsvackra
Blev plötsligt livsviktigt


För det är där jag hittar dig

Tills jag äntligen får hålla dig
Igen




Fri vers av C.Wieske
Läst 114 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-22 14:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rörande och vackert !
2021-12-22
  > Nästa text
< Föregående

C.Wieske
C.Wieske