Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

Naken.
Fullständigt utblottad.
...till din beskådan.
Jag har öppnat mig
Min längtan är enorm
och
saknaden stor.

Jag låter dig älska mig
nu.




Fri vers av wildrose
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-12 16:43



Bookmark and Share


  blaite
Naket och grymt ärligt. Hoppas han eller hon läser det
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose