Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfusion

lite här och var.
innan trädet.
efter havet.
duken viker sig fel.
pratet säger fel.
hamrarna hamrar,
borrarna borrar,
brevlådorna postar brev.
rätt upplägg
men dåliga skor.
efter havet.
innan trädet.
lite här och var.




Fri vers av inmeddiginålsögatkamel
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-12 17:54



Bookmark and Share


  Busunge
Jag gillar också det där med "duken viker sig fel. pratet säger fel." :)
Riktigt bra grejer!
2010-06-13

  Gunnel André VIP
Mycket bra! Mer sånt!
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

inmeddiginålsögatkamel