Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammsugaren saved my life!

Inget körkort men ett busskort i fickan
Ett hem, men ett hem till låns
Utbildning och jobb, men vad betyder det när det handlar om
att hjälpa mycket och inte att tjäna mycket?

Vilken jävla tur att jag har en självgående dammsugare, annars så skulle jag ju va en riktig fucking nobody!




Fri vers av känsla tanke handling
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-12 21:26



Bookmark and Share


  Drömfångare
Hehe, ja, vad skulle man göra utan de där dammugarna :)
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

känsla tanke handling