Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fina, Du


Min fina, du
Jag hatar dig

vänder ut och in på skinnet för att komma loss
för behovet är för påtagligt

Min fina
Jag åtrår dig

skriker ut saknaden av lätt beröring över mitt lår
Så spring!
Så spring inte!


Min fina
Jag avskyr dig

Du, far till mina ofödda barn
Du, far till mina stunder i förtvivlan

Min fina, du
Jag älskar dig

skulden vilar tungt på dina axlar
Kvävs!
Kvävs inte!

-Och jag är ledsen, så ledsen.




Fri vers av känsla tanke handling
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-21 20:38



Bookmark and Share


    baruk
Så är det ju oifta med känslor - äv en vad gäller den man älskar. Man vill och längtar - och samtidigt vill inte. Mycket bra skrivet!
2009-04-10

    marie tries
Ångest fyllt....bra skrivet
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

känsla tanke handling