Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tand för tunga

 

Du, mina barns far, kom som en gäst och jag hälsade dig välkommen. Pratade vänligt om ditten och datten. Ni hade varit och sett er om en smula i storstaden medan jag slet som en hund.

Syrrans man kom som en gäst. Vi slet som djur vi två, hon och jag, men han kände sig lite trött och lade sig för att vila. Kom släntrande när redan de flesta gästerna kommit.

Jag höll tand för tunga för detta var min dotters dag och allting annat fick läggas åt sidan.

Men jag minns, tro aldrig något annat, och jag har ganska gott minne. 

 

 




Prosa av Lena Krantz VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-13 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP