Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid vrist vid hals vid hand

 

 

 

vid muren, var det du

i gropen

 

 

var det du

i ringar av järn slagna av slägga i fog

 

 

då markerna rörde sig

 

 

kedjad inför dom

järnsatt

vid vrist vid hals vid hand

låst

 

 

när andra flydde

 

 

glömd

då markerna rörde sig

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-13 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri