Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egendom


Det enda jag äger

är mina tankar

allt annat

är till låns.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-14 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans