Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse



Farsoten ytlighet glimmar till
det gäller att inte falla för frestelsen
smittan vara bäst sitter gärna och lurar på axeln
söker kontakt och kontroll
för begärets skull




Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-14 06:01



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra skrivet. =)
2010-06-14

  Anna*
Bekräftelse sjukan är svår tills vi blivit genuint sanna. Då spelar det inte någon roll längre vad andra tycker och tänker. Din text är talande och farsoten är ödesdiger. Bra!
2010-06-14

  Gunilla VIP
Det s k egot
söker många vägar
att växa sig stort
och mäktigt.
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin