Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När otacksamheten står som spön....


Som när en mor



Som när en mor

Kommer hem till dottern

Och frågar om det finns nåt

Som ”hon kan bju på”

”jag är så förbannat hungrig”

Hon var utan pengar nämligen

Och tydligen, utan en dotter med

Dottern svarar bara ”nej”

Och inget mer



Ibland blir jag extra glad över

Att jag har de barn jag har…

Och inte några av ”den sorten”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-14 21:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Vad en människa sår får hon också skörda"
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO