Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taktlöshet


Taktlöshet

Mot en människa

Som i sin maktlöshet

Fråntagits mycket av sina resurser

Är illa



Men rent föraktfullt beteende

Är värre

Så förbannat mycket

Värre….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-15 02:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns berättigad ilska.
Även min kan vara det.
Hör och häpna!
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO