Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för era ord.


Åt alla fina poeter



Jag ler åt er alla fina poeter

ni ger min dag glädje

med era texter

som berör

Tack




Fri vers av yta
Läst 378 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-14 09:36



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Detamma min vän!
2010-06-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Detsamma till dig. =)
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta