Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till Klarabohemen och tillika busen Fabian för hans dikter som följt mig genom åren som en härligt bagage.


HYLLNING TILL NILS FERLIN


Det är ibland så tungt på jorden
och hårda blir då orden.
Men se, då fann vi dikten
som värme emot gikten.

Då fann jag Nils Ferlin
så mänskligt vis och fin
mot alla och envar
som har sin svaghet kvar.




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-06-14 11:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En av de absolut största.
För mig en stor och ständig inspirationskälla.
Instämmer i hyllningen "för full hals" (som Nynningen sjöng).
2010-06-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader till en av de suveränaste skalder jag vet. =)
2010-06-14

  ULJO
Nils Ferlin var en fantastisk poet, roligt att du vill hylla honom på det här viset.
2010-06-14

  aol
ett stort namn
2010-06-14

  thyra
Vacker hyllning till en stor poet! Fint skrivit!
2010-06-14

    Max Poisé
De tunga namnen dyker upp på silverfatet! :-)
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP