Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggärningar (aja)

 

 

 

 

radiovågsbrisen sveper viskande

fånga kallelsen i ditt hår

morgonen stiger ur kaos opp

 

ett stort vitt bakom

klingar av i lönndom

utsidans uppfattning motsäger mig

 

identiska sammetsdrömmar vidrörs

i doften av förbränd poesi

angripna fingertoppar kryper

 

inga ansater på att behålla

röda lampans falnande sken

lingon droppar mot törstande läpp

 

andning för tajming ur tiden

tillräckligt för att drömma allena

ingenstans smakar längre viskningen

 

den dykande blicken

möts på bråddjup under ytan

där den dränks på flytande jämtska

 

tillhörighet statiskt förankrad

i utlevelsen av eldsprängd väg

ofarbar liggandes slickad vidöppen

 

aldrig längre bort och ifrån än så

en silverskuren go´nattkyss

allt som krävs eller låt det stå still därifrån

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-14 20:01



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra skrivet. =) Fångande att läsa. =)
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna