Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst för fan

längtar efter isolation
ett hem med värm isolering
en sprakande brasa

en klar blå himmel
en blommande äng
att andas in

att slippa höra dina
pessimistiska värderingar
att slippa klämmas i
maskineriet

att stå utanför lagen
att bara vara




Fri vers av Neal
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-15 00:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Sitt still på sin stol..."

Ett grundbehov, detta med att bara vara.
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal