Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gatan

På gatan lyser gatulyktorna
som om de dömde dig till en annan värld
en annan gata
med andra dörrar
och andra människor

Du kastar en blick bakom dig
och ser tomheten ligga bredvid dig
där det förr var andra
precis som du

Du undrar var de tog vägen
om de finns på en annan adress
eller vunnit en plats
i det vi kallar tur.




Fri vers av Marshimlen
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-15 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen