Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om sommaren


Silvermåne över sjön

Silver måne över sjön
stigen leder runt berget
Ugglan hoar i sin tall

Det vackraste i mina drömmar
är du i den stilla natten
Du vackra du fina

Den stillhet som råder
i en ljummen sommar natt
vi ser ut över nattsvart sjö

Tidigt på morgonen
tar vi båten och våra metspön
för att glida ut över vattnet

Anden dyker ner under vattnet
ytan bryts av dess rörelse
kommer upp simmar vidare.

Vi följer den med blicken
tysta
andäktiga

I vår gemenskap
behövs inte dom stora orden
vi lever vårt liv i närvaron av varandra




Fri vers av yta
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-15 06:46



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Du har skapat en silvrig stämning med dikten
2010-06-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vacker. Känner och ser bilden av sjön. =)
2010-06-15

  Yrre VIP
Å så fin!
2010-06-15

  Gigi
SÅ fin!! Mycket bra!
2010-06-15

  PPQ
bara titeln i sig gör ju texten läsvärd, men resten av texten är minst lika bra som titeln
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta