Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

animaanimeanimala minimala trångsyntheter




animaanimeanimala

 

korpen på rygg har glömt sin rutt

snuddat vid låsta sinnen

 

sköldpaddan överger äggen och flod möter ebb för tidigt

 

vässlan väser utan kontroll och slinker surmulet vidare

missar att ryggen vakta när magen är mjukheten själv

 

det ylar vargar i väst och gamla solar får liv

när korpen sakta vänder vinge i en

vacker spinn över lägret

 

släpper en fjäder

 

i flykt

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-21 21:09



Bookmark and Share


    Viking Holmström
Mycket vacker dikt!
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri