Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sitter postit lappar på skärmen


Det sitter postit lappar på skärmen
Som om
Tekniken inte hunnit ifatt
Eller som om papperet säger
”du måste använda oss än”

Eller som om teknik och utveckling
Allt kommer att finnas
Ihop med varann
Tider och tider och otider

På skärmen sitter gula
Skära
Rosa
Neongröna
Orange lappar
Alla med ”värdefull info”

Och de liksom ”lipar” åt tekniken
Och programmen som finns
På dessa datorer
Och postit lapparna funkar
Även utan ström….
Och tangentbord….

Gula
Skära
Rosa
Neongröna
Orange lappar
De trotsar den nya tekniken




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-15 15:08



Bookmark and Share


    Lynx
Ursäkta mig, men jag ser en stor potential i ditt skrivande, dina djupare tankar, förståelse och undran inför stora ting. Jag tycker att det är tråkigt att när du har DET att du massproducerar ynkliga bifragment. Som sagt, ursäkta mig, enda anledningen att jag skriver det här att jag uppfattar att du kan göra det här lite bättre. Peace & Love.
2010-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Ungefär som Ulf Lundell skrev att hans skrivmaskiner gör på Arlanda, vid bagagebandet.
2010-06-15

    ej medlem längre
Japp en underbar uppfinning dess post-it...
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO