Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om gud är...

Om gud är en gumma
får vi känna oss dumma
som förlitat oss på vår herre

Om gud är en tös
och fan kommer lös
då är världen i fara dessvärre




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-15 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP