Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderdomligheterna



Så låt mig bli gammal,


en trehundraårig farbror med tunga ögonlock,
med kompakta klockor och
en svartvit farmor längs väggarna.

Hennes tröja var röd.

Huslukt och skruvmejslar och
övertapetserade tapeter som
tapetserades över av andra
övertapetserade tapeter som
glömdes bort och påtår och
bouppteckning och den

darrande foten
precis på
den andra
sidan av den
andra
dörrtröskeln.



Så låt mig bli gammal,
införskaffa käpp och
ägna mig åt resterande
typiska

gamligheter till bestyr.




Fri vers av inmeddiginålsögatkamel
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-15 18:37



Bookmark and Share


    Zaqwer
SÅ bra skrivet! Flera applåder till dig!
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

inmeddiginålsögatkamel