Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en tanke...


Désespérance

Je vois
Des gens désespérés
Qui sont déçus

Ils y eussent l’espoir
Ils se désespèrent
Que je dise le contraire

La désespérance
Est-elle un passage ?
Va-t-elle disparaître ?

Je n’en sais rien !
Mais je n’y crois pas que la désespérance gagnera…
--------------------------------------------------------------------
Jag ser
De desperata folken
Vilka äro besvikna

De hade hoppet
De begàr en hopplös handling
Som jag säger àt dem det motsatta

Modlösheten
Är det en passage?
Kommer den att försvinna?

Jag vet ingenting!
Men jag tror inte att modlösheten kommer att vinna...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-15 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm