Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgift saknas


Hurvida livet

gav mig någon ledtråd

är ännu oklart

tilldelad uppgift

saknas

livet löper

vidare

i nya skor.










Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-16 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans