Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

När jag berättar för dig
om all världens olyckor
som jag ser och hör
ser du på mig med en
trygghet i dina ögon
som får mig att
luta intill dig
för att bara vara nära

För du vet

Du bär ett hav inom
dig av vishet







Fri vers av mariann
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-11-15 11:04



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Förmedlar en innerlig bild av trygg bekräftelse - sällsynt ...
2005-11-22

  mysanpysan
den lyser trygghet :)
2005-11-15

  Smultris
Underbart...
2005-11-15

  Daniel_78 VIP
Nästan så jag också vill lägga mig där mot bröstet..
det känns bra känsla i denna text
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann