Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Petroleum är en vätska som bildas av växter och djur och som inte hinner förmultna. Process tar ungefär 100 000 år. Vill man sedan utvinna ex. bensin så måste det genomgå raffinering. Petroleum använde min frus far för att tända med då de var på ”skärren”


Eldande



Utan en droppe fick hon igång elden i regnet
vare sig med tändvätska eller petroleum
fast det bor en pyroman i henne säger hon
själv tycker jag hon är en eldmästare
även att få igång glöden hos mig
med både husarbete och älskande
men det är nog ganska lätt
så mycket som jag åtrår henne









Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-16 09:41



Bookmark and Share


  Anna*
Vacker kärleksbetygelse till din fru!
2010-06-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert och härligt skrivet i ett. =)
2010-06-16

    Calin
vad säger man? vacker kärleksförklaring till frun. Rent av bedårande faktiskt.Raffinerad.
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin