Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inledningsdikt till en roman som är "under arbete"... troligtvis ett alldeles för långt projekt..


Fast besluten


Galenskapen växer fram ur motsträvans hopplösa kamp
Trotset den onde kommer bestraffa
Himlen klyver öppna väckelser
Visan flyr oåterkomligt väsen
Skakande hjärnsubstans befläckande våldsamma flygande låtsasvärldar
Långsamt glidande smärta förlöser otrohetens svarta slem
Smygande in i håligheter hindrar system värmande blod klistrar sig giftigt utlösande
Fingrar hård strävan tränger djupare ådror
Fasa ovettet glödgande faller
Lera vissnar i uttryckens tomhet bryter ut sanning i lögn
Blottande splittrar styrkans stöd borrar tvånget fastnande helhet
Stum överväldigande krossande vågslag förbittrar
Visshetens inälvor omvandlas grånande sengång
Kämpande evigheter avlägsnande skrikande timglas upplöser




Fri vers av Mattias Axelsson
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-16 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Axelsson