Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas ut


det känns som tiden

är ute efter mig

---

en galning som styr

ångvälten

mina fötter i gyttjan

---

drivkraft

motivation

hets

---


mörkret sig växer

närmre

över






Fri vers av Mattias Axelsson
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-19 12:00



Bookmark and Share


  Bagan
fint . jättejättefint .
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Axelsson