Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförtröstan


Självömkan, självömkan,
så skönt du smeker mitt inre
vaggar min oroliga själ
med kniven riktad mot mitt sinne
lockar du fram till gräl
du lindar orden som ett linne
likt vargen döljer du spelet väl
då lusten att leva fallit ur mitt minne
blir viljan för evigt din trofasta träl





Fri vers av Mattias Axelsson
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-17 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Axelsson