Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enligt meteorologernas definition har sommaren ännu inte kommit till Jämtland


Sommarkylan

Sommarkylan brukar komma
till midsommar
men i år har den varat
sedan i maj




Fri vers av stenhur VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-16 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP