Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ditt hjärta i mitt



Fall
huvudstupa, hårt
rakt igenom mig
på mig
i mig
Störta
ur bröstkorg, hals
och lunga
Lämna dina läppar
på mina
Rusa
ur ditt hjärta
för mig, bli min
Fall utan återvändo
ur ditt hjärta
och landa
i mitt








Fri vers av Baystream
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-16 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream