Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu skrev jag han/honom, men det kunde lika gärna ha varit hon/henne...


Déception

Un ami qui te trahissait
Tu t’en sens heurté
Tu te rend compte de cette trahison
Tu aurais dû t’en méfier
Quand ton ami parlait mal de toi
Il y en a une déception
Un mal au cœur

Mais pourtant, la vie y continuera…

Tu trouveras des autres amis
Mais ton ancien ami
Tu te souviendras de lui…
De sa trahison…

Tu reconnaîtras la déception…
--------------------------------------
En vän som föràdde dig
Du känner dig sàrad
Du känner igen detta förräderi
Du hade varit tvungen att se upp
När din vän pratade illa om dig
Det är en besvikelse
Ett ont i hjärtat

Men ändà, livet kommer att fortsätta...

Du kommer att finna andra vänner
Men din gamla vän
Du kommer att komma ihàg honom...
Hans förräderi...

Du kommer att känna igen besvikelsen...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-16 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm