Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängen, lampan, kudden, håret, du och gråten

Han vänder sig mot mig i sömnen, viskar något ohörbart och öppnar sedan ögonen. Jag bryr mig inte om att fråga vad han sade. Hans ögon är nämligen fulla av gråt. Jag släpper boken jag har i handen (the tell tale heart and other writings by edgar allan poe) och föser honom intill mitt bröst. Min nattsärk blir våt och skadad av hans regniga tårar. Sedan viskar jag något ohörbart jag med. Han bryr sig inte om att fråga vad jag sade. Mina ögon är nämligen fulla av gråt de med. Sedan somnar vi, omedvetna om att utanför vårt fönster faller en stjärna, den faller för oss.




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-16 20:11



Bookmark and Share


  hets
känner igen mig i dina dikter så mycket. jättebra allihopa.
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter