Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag frågar dej om din kärlek



Om jag frågar dej om din kärlek

Och du tvekar med svaret


Så är det svar nog……




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-19 18:32



Bookmark and Share


  *Camilla*
Tystnad säger mer än ord
tvekan slår så hårt mot en


-Camilla
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO